Hudvård Nyheter Makeup

Mästerskap i makeup – nu!

Det har varit svårt att missa i sociala medier – Hud-& kosmetikmässan, som arrangeras av SHR, har sparkat igång!

Nu befinner jag mig alldeles för långt bort för att vara där personligen, men det ser ut att vara snygga montrar, intressanta utställare och ett fullspäckat schema med workshops och föredrag på Kistamässan. Samt en hel hop nyheter. Hade jag varit där hade jag också hängt i Daisy Beautys blogglounge.

Idag avgörs dessutom SM i makeup, där jag sitter i juryn och har varit med och valt ut finalisterna. Tyvärr får mina kära och sjukt kompetenta jurykollegor, ledda av Linda Mehrens, klara sig utan mig. Är du på plats måste kolla in den rafflande finalen! Årets tema är Fancy Organic. Heja!

Författare

Hedvig von Mentzer

En skönhetsnörd som varit läppglansberoende sedan barnsben. Och jag har länge känt nyfikenheten och lusten att lära mig mer om skönhet. Ju mer jag lär mig, ju mer inser jag hur lite jag kan. Skönhet är historia, sociologi, biologi, kemi och mycket mer – allt förpackat i vacker skrud. Jag vill krossa myter, syna påståenden och förklara det nästintill obegripliga inom den underbara bransch som årligen omsätter miljarder.

Jag har skrivit om skönhet sedan 2002 för ELLE, SvD, Amelia, Kosmetik, Vecko-Revyn, Glamour, Mama, NK Stil, Åhléns tidning med flera. Jag håller föredrag, modererar och medverkar i radio och tv. Jag blir knäsvag av dyrbara dofter, hudvård som både är högteknologisk och hållbart tillverkad, färgstark makeup och snygga förpackningar.

Kommentera