Nyheter

Dermarome presenterar Dermarome Medical

Nu tar Dermarome steget in på den medicinska marknaden och presenterar Dermarome Medical.

Dermarome medical är företagets nya avdelning där deras fokus är på medicinsk hudvård. Under hösten lanseras två nya varumärken Skinbetter science och Pharmaskincare.

Skinbetter science™ är en ny klinisk hudvårdsserie som kommer att finnas på utvalda medicinska kliniker och hudvårdsmottagningar. Skinbetter science™ grundades 2015 i USA och sätter en helt ny standard inom professionell hudvård. Fokus är kliniska, säkra resultat och patienternas upplevelse samtidigt som de genom banbrytande tekniker från olika platser i världen levererar vetenskapligt avancerade formulas i sin produktserie.

Serien består av 7 produkter som kommer att finnas tillgängliga på kliniker i Sverige from den 15 november 2017.

Pharmaskincare® är en effektiv, klinisk serie specifikt utvecklade för hudläkare och medicinska hudvårdskliniker. Pharmaskincare® började användas på det erkända sjukhuset Cedars Sinai i Los Angeles hudvårdsavdelning. Serien är baserad på modern bioteknologi och dermatologisk forskning.

Produkterna är utvecklade för att behandla alla aspekter av hudproblem från naturliga åldringsprocesser, UV-skador och miljörelaterad stress till akne, känslighet och Rosacea

Författare

Jessica S Kempe

Jessica S Kempe

Chefredaktör för Tidningen Kosmetik