Nyheter

Kicks öppnar sin fjärde flagshipbutik

KICKS kommer att öppna sin fjärde flagshipbutik, denna gång i Stockholm. Flagshipbutiken kommer att inta en yta på 1 500 kvadratmeter fördelat på tre plan i nya Gallerian i citykvarteret Urban Escape. Etableringen i Stockholm innebär även att KICKS kommer utveckla konceptet ytterligare, både när det gäller sortiment, tjänster och digital inspiration, med målet att ta kundupplevelsen till nästa nivå.

– Upplevelser blir att viktigare för den fysiska butiken och med våra flagshipbutiker har vi hittat ett koncept som tilltalar våra kunder. Med etableringen i Stockholm kommer vi att utveckla konceptet ytterligare en nivå, både när det gäller sortiment, tjänster och digital inspiration. Vi vill bland annat skapa en attraktiv mötesplats som också bjuder in till umgänge. Vidare känns nya Gallerian och citykvarteret Urban Escape helt rätt för vår etablering, det går helt i linje med vårt koncept, säger Gina Azaric, marknadsdirektör på KICKS.

KICKS flagship i Stockholm kommer att följa nya Gallerians tidsplan med delinvigning till julhandeln 2018 och full öppning 2019.

Författare

Jessica S Kempe

Jessica S Kempe

Chefredaktör för Tidningen Kosmetik