Nyheter

Nytt eko märke

Det ekologiska make up-märket Miss Watson lanseras genom Sense for Beauty Sweden AB.

– Allt fler väljer ett ekologiskt alternativ för att ta ett större ansvar för vår miljö men inte minst för oss själva genom att inte utsätta vår hud för gifter. Vår senaste lansering Miss Watson är en serie ekologisk make up, även förpackningarna är i återvunnet material, säger Charlotte Benjaminsson, grundare och ägare av Sense for Beauty.

Charlotte Benjaminsson är Cidesco certfierad och auktoriserad hudterapeut, hudhygienist och kostekonom och har mer än 20 års erfarenhet av hudvård och kosmetik. Under sin tid i yrket har hon bland annat hunnit med att vara rektor för en av de största SPA och hudterapeutskolorna i Sverige, Gilda Skolan i Göteborg, drivit egen salong, egen agentur, föreläst och utbildat samt arbetat med miljödiplomering för företag i hudvårdsbranschen.

– Min vision är ett grönare och rättvisare samhälle där vi tar hand om människor, djur och natur på bästa sätt, och i mitt arbete som hudterapeut så vill jag vara del i detta utan att göra avkall på känslan för skönhet, säger hon.

Eurovisionvinnaren 2013 Emmelie de Forest har skrivit kontrakt med varumärket och är deras ansikte utåt

Författare

Jessica S Kempe

Jessica S Kempe

Chefredaktör för Tidningen Kosmetik