Nyheter

Wella stödjer Stockholm Pride

Wella Professionals är officiell partner till Stockholm Pride 2017. Det firar Wella med att lansera en stylingprodukt i regnbågens färger.

I mars kommunicerade Wella Professionals att de är stolt partner till Stockholm Pride 2017. Som ett startskott på partnerskapet lanseras nu en ny färgglad stylingprodukt – EIMI Ocean Spritz Love Edition. Storsäljaren EIMI Ocean Spritz pryds nu av prideflaggans färger för att fira den fria kärleken och människors rätt att uttrycka sin individualitet fritt. En del av intäkterna går till att stödja pridefiranden i länder där alla människors lika värde inte är en självklarhet.

– Vi delar Stockholm Prides värderingar, därför känns ett partnerskap både naturligt och viktigt. Vi på Wella har en stark tro på att skönhet kommer ur mångfald och växer med individualitet. Därför vill vi ta fram en produkt som stödjer Stockholm Prides arbete med att främja självförtroende och glädje att uttrycka sig fritt, säger John Hallberg, marknadschef för Wella Norden.

En del av intäkterna går till Stockholm Prides internationella solidaritetsfond för att stödja pridefiranden runt om i världen.

– Vi har kommit långt i Sverige vad gäller hbtq-rättigheter, även om vi har en del kvar att göra, så är vi långt före andra länder. Det här är vår tjugonde festival som vi stolt anordnar. Men i många delar av världen får man inte ens hålla upp en regnbågsflagga desto mindre anordna en Pride-festival. Wellas bidrag till Stockholm Prides internationella solidaritetsfond är ett litet steg mot en öppnare värld!, säger Haydar Adelson, ordförande för Stockholm Pride.

Författare

Jessica S Kempe

Jessica S Kempe

Chefredaktör för Tidningen Kosmetik