Facktidningen Kosmetik för alla i branschen

Kosmetik är skönhetsbranschens egen facktidning som bevakar händelser och nyheter i branschen med artiklar och reportage. Vi är en tidskrift oberoende av föreningar och organisationer med syftet att inspirera och öka kunskaperna för alla som arbetar inom skönhetsbranschen.

Tidningen Kosmetik håller branschen uppdaterad om allt från trender och senaste forskningsrön till utbildning, försäljning och nya produkter. Vi rapporterar om ny teknik, företag, produktlanseringar, branschstatistik och mycket mer.

Kosmetik erbjuder den mest träffsäkra kanalen för att kommunicera med hela skönhetsbranschen!

Genom att annonsera i Kosmetik träffas målgruppen direkt. Varje utgåva läses i snitt av fyra personer på företaget och tidningen sparas under lång tid, ibland i flera år. Vi har en räckvidd på cirka 15 000 läsare och den genomsnittliga lästiden är 37 minuter!

Missa heller inte möjligheten att annonsera i nyhetsbrev, webb och blogg.

Spridning: Utöver alla som läser Kosmetik på webben når papperstidning leverantörer, butiksägare och säljpersonal i parfymerier och varuhusens kosmetikdiskar, på hudvårdssalonger, apotek, frisörsalonger och övriga försäljningsställen runt om i Sverige.

Målgrupp: Alla som arbetar professionellt inom kosmetikbranschen.

Medieinfo/utgivningsplan för 2020 är inte fastställd ännu då Kosmetik kommer att genomgå en förnyelse under våren.

Frågor gällande annonsering på webb och print

Jessica Kempe
0708-76 16 26
jessica@tidningenkosmetik.se