Nyheter

Sälj- & marknadsassistent sökes

The Hair&Body Company är en ledande nordisk distributör av hår- och hudvårdsprodukter som säljs via varuhus, beauty chains, apotek, drug stores, duty free och näthandel. The Hair&Body Company är baserade i Stockholm men är med sina varumärken St. Tropez, Bulldog och Charles Worthington verksamma i hela Norden.

The Hair&Body Company söker nu dig som brinner för skönhet och som vill arbeta med starka varumärken och stora kunder i en spännande bransch. Rollen innebär ett stort eget ansvar och en möjlighet till att växa och utvecklas inom en entreprenöriell organisation.

I rollen som sälj-/marknadsassistent rapporterar du till sälj-/marknadschefen. Du ger stöd åt sälj-/ marknadscheferna och brand manager med marknadsföring och kundrelaterade uppgifter. Du job- bar också med egna projekt. Då det är en liten organisation innefattar arbetet en rad varierande ar- betsuppgifter och du måste vara flexibel och beredd att hugga i där det behövs.

Din erfarenhet:

  • Erfarenhet från att arbeta i en säljdriven organisation
  • Meriterande med erfarenhet från skönhetsbranschen och FMCG
  • Flytande i såväl svenska som engelska.
  • Kunskaper i övriga nordiska språk, speciellt finska är meriterande
  • God allmän IT-vana, kunskaper i Office och enklare bildhanteringsprogram är meriterande
  • Gärna erfarenhet av PR och produktutbildning

Personliga egenskaper:

Vi söker dig med ett stort intresse för skönhet, mode och trender. Vi tror att du är en ambitiös och re- sultatorienterad person som trivs med ett högt arbetstempo i en utmanade roll med goda utveckl- ingsmöjligheter. Vidare har du social kompetens med ett såväl prestigelöst som flexibelt arbetssätt, något som är helt avgörande i en mindre organisation.

Vi erbjuder dig:

En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande varumärken i en såväl entreprenöriell som professionell miljö. Du får arbeta tillsammans med seniora personer med gedigen kompetens av att lansera och bygga starka och framgångsrika varumärken på den nordiska marknaden! Det finns stora möjligheter att växa och utvecklas i organisationen.

  • Tillträde snarast
  • Heltid
  • Tillsvidareanställning

Välkommen att skicka din ansökan till info@hair-body.se och läs mer om oss på http://www.hair-body.se/

Författare

Jessica S Kempe

Jessica S Kempe

Chefredaktör för Tidningen Kosmetik