Boka en spa-weekend i Malmö

Malmö är en perfekt stad att tillbringa en minisemester i, till exempel för en spa-weekend. I Malmö finns gott om saker att göra, vilket gör staden till ett bra ställe att kombinera avkoppling med roliga aktiviteter. Här kan du prova öl och whisky, gå på spökvandring och delta i många olika sorters evenemang.

Om du ska boka en spa-weekend här bör du ta in på hotell i Malmö, gärna centralt där du har tillgång till nöjen och shopping. Du behöver inte bo på själva spa:t om du inte vill, Elite Hotels erbjuder dig tre olika hotell i Malmö. Du kan bo vid shopping, nöjesliv och restauranger nära Malmö Centralstation, eller på något av de andra spännande och lyxiga hotell som finns att välja mellan.

Malmös olika spa-anläggningar

I Malmö finns flera kända spa-anläggningar. Axelsons spa ligger mitt i Malmö city och har många kunniga terapeuter som kan hjälpa dig med problem vad gäller fötter, hud och muskler. Här kan du få återhämtning och avslappning från vardagen. Du kan också besöka Aromaspa som ger dig en lugn oas att vistas i med bubbelpool och ekologiska ansikts- och kroppsbehandlingar.

Många sevärdheter

Malmö har många roliga och spännande sevärdheter, som en biblisk temapark och natursköna utflyktsmål. Du kan gå på konstrunda, besöka Sankt Petri kyrka som är den äldsta byggnaden i Malmö eller gå på loppis i Folkets park. Malmö stadsteater brukar också bjuda på intressant underhållning för den som uppskattar teaterns ädla konst.

Att tänka på när du bokar

När du ska boka spa kan det vara viktigt att tänka på:

  • Kost och allergier
  • Hur du ska bo
  • Önskemål kring tjänster

Om du tänker äta på spa:t kanske du behöver ha glutenfri kost, vegansk mat eller har andra specifika önskemål och behov. Du kanske föredrar att bo på spa:t eller på ett hotell, här finns det olika alternativ att välja mellan. Långt ifrån alla anläggningar erbjuder också övernattningsmöjligheter, vilket innebär att du får spendera natten på ett hotell istället. Det kan vara värt att i förväg kolla upp vilka tjänster de olika anläggningarna erbjuder. Du kanske föredrar en viss massage eller behöver hjälp med kroppsliga besvär? Då är det bra att välja det spa som passar dina behov bäst.