Skaffa iPhone 14 Pro Max för Instagram

Om du är make up-artist är det smart att marknadsföra dig på Instagram. Bästa och enklaste sättet att både filma och fotografera är med din mobil, särskilt om du satsar på en iPhone 14 Pro Max. Du får snygga bilder, bra upplösning och du marknadsför sig snabbt på olika sociala medier. Glöm inte heller att skaffa ett skal för att skydda din mobil.

Det finns många fördelar med att använda en mobil istället för en systemkamera när du ska skapa material att lägga upp på sociala medier. Du tar med den överallt och den fungerar perfekt med alla appar. Eftersom en iPhone är en riktigt investering bör du skydda den med skärmskydd och ett snyggt och passande skal. Gå in på Phonelife och köp skal till iPhone 14 Pro Max här, där du också hittar sladdar och skydd till din iPad och andra bra tillbehör.

Mobilen som marknadsföringsverktyg

Instagram är en perfekt plattform för dig som är arbetar med smink och skönhet. Där kan du lätt både marknadsföra dig själv och ditt företag för att bygga upp ett gediget varumärke. Fördelen med just Instagram är att plattformen kombinerar personliga relationer samtidigt som den är mycket visuell, vilket passar dig som make up-artist eller frisör perfekt. Aldrig tidigare har det varit så lätt att bygga upp ett varumärke utan vare sig stor budget eller kontakter. Ditt bästa verktyg är mobilen som du ju har med dig överallt. För att lyckas på Instagram måste du både lägga upp bilder och reels, alltså filmer. Det är också smart att använda funktionen Instagram Storys så att dina följare får lära känna dig mer personligt. Idag önskar många kunder en mer personlig relation till företagare som de handlar av. De vill anlita sminköser som de ”känner”, även om relationen är online. För att utveckla ditt företag än mer kan du också kombinera verksamheten med en webbshop där du säljer sminkprodukter som du verkligen gillar.